اطلاعات پروژه

  • زمان پروژه: مرداد 1399 تا تیر 1400
  • اطلاعات کارفرما: شرکت تولید کننده نوشیدنی در تهران
  • صنعت: غذایی
  • راهکار رباتیک: پالتایزینگ

مشخصات فنی

  • طراحی کانسپت و لی اوت کلی خط
  • تامین و راه اندازی یک دستگاه ربات KUKA مدل KR210/L180 با کنترلر KRC2
  • PLC کنترل کننده و هماهنگ کننده تجهیزات خط: Siemens S7-1200
  • شبکه صنعتی Profinet
  • ساخت گریپر مخصوص برای ربات، جهت بلند کردن همزمان چندین بطری
  • طراحی و ساخت سروو کانوایرهای ورودی، سیستم کنترل ترافیک و سیستم دسته کن
  • طراحی و ساخت رولیک کانوایرهای پالت‌بر خروجی
  • ساخت دستگاه پالت مگزین (پالت دی استکر)

مراحل پروژه

طراحی لیوت خط

در این مرحله، کانسپت و لی‌اوت کلی خط باتوجه به اطلاعات فراهم شده از طرف کارفرما طراحی شد. در این بخش محدودیت‌هایی برای نصب کانوایرها وجود داشت و محدودیت‌های ابعاد و جا مطرح بود که با طراحی و شبیه‌سازی‌های دقیق، کانسپت اولیه طراحی (شامل سروو کانوایرهای ورودی، سیستم کنترل ترافیک و دسته‌کن) طراحی گشت.

تامین تجهیزات و راه‌اندازی اولیه دمو

تجهیزات حداقل مورد نیاز شامل گریپر و رولیک کانوایرهای پالت بر خروجی، تأمین و در محوطه بیرونی خط بصورت دمو راه‌اندازی شد.

انتقال تجهیزات به داخل و راه‌اندازی اولیه

پس از تست‌های اولیه، تجهیزات به داخل سالن منتقل شدند و راه‌اندازی اولیه در محل نهایی انجام شد. در راه‌اندازی نهایی سایر تجهیزات خط، شامل دستگاه‌های اتوماتیک پالت مگزین (پالت دی استکر) و لایه‌گذار (که همگی ساخته ربونیک هستند) همراه با خط اصلی نصب و راه اندازی شد.

تکمیل خط و راه‌اندازی نهایی

با تکمیل خط و انجام تنظیمات نهایی، خط پالتایزینگ آماده به کار شد. این خط قادر است تا 14000 بطری در ساعت را چیدمان کند.

پیش از نصب این سلول، تعداد 6 کارگر در هر شیفت جهت چیدمان محصول تولیدی مشغول به کار بودند که با توجه شرایط ارگونومی نامناسب، آسیب بسیار زیادی را متحمل می‌شدند. همچنین ظرفیت خروجی خط محدود به توان چیدمان نیروی انسانی بود.